دستور خوشمزه ترین نان پیتا
420 گرم (3 و نیم لیوان) آرد نان
6 گرم (2 قاشق غذاخوری) مخمر خشک فعال
300 میلی لیتر (1 ¼ لیوان) آب یخ
45 میلی لیتر (3 قاشق غذاخوری) روغن
21 گرم (1 قاشق غذاخوری) شربت افرا یا عسل (یا 2 قاشق غذاخوری شکر
6 گرم (1 قاشق چایخوری) نمک
روغن اضافی برای چرب کردن تابه
آرد نان اضافی برای باز کردن خمیر
420 گرم (3 و نیم لیوان) آرد نان
6 گرم (2 قاشق غذاخوری) مخمر خشک فعال
300 میلی لیتر (1 ¼ لیوان) آب یخ
45 میلی لیتر (3 قاشق غذاخوری) روغن
21 گرم (1 قاشق غذاخوری) شربت افرا یا عسل (یا 2 قاشق غذاخوری شکر
6 گرم (1 قاشق چایخوری) نمک
روغن اضافی برای چرب کردن تابه
آرد نان اضافی برای باز کردن خمیر
دستور خوشمزه ترین نان پیتا
420 گرم (3 و نیم لیوان) آرد نان
6 گرم (2 قاشق غذاخوری) مخمر خشک فعال
300 میلی لیتر (1 ¼ لیوان) آب یخ
45 میلی لیتر (3 قاشق غذاخوری) روغن
21 گرم (1 قاشق غذاخوری) شربت افرا یا عسل (یا 2 قاشق غذاخوری شکر
6 گرم (1 قاشق چایخوری) نمک
روغن اضافی برای چرب کردن تابه
آرد نان اضافی برای باز کردن خمیر
0 Comentários
0 Compartilhamentos
168 Visualizações
1
0 Anterior