دستور العمل آسان سیب زمینی خلالی و ژامپون و تخم مرغ
3-4 سیب زمینی
سیب زمینی ها را با سبزیجات خرد کنید
سیب زمینی ها را با آب سرد بشویید
120 گرم ژامبون
آب اضافی سیب زمینی ها را تخلیه کنید
4 عدد سفیده تخم مرغ
مقداری فلفل سیاه
2 قاشق غذاخوری آرد
دستهی جعفری
مقداری روغن گیاهی
از باقی مانده زرده تخم مرغ استفاده کنید
مقداری نمک
بپوشانید و سرخ کنید تا ترد شود
مقداری پارمزان برای طعم تند
در حالت دوم ابتدا لانه های سیب زمینی را از دو طرف سرخ کنید
زرده تخم مرغ و مقداری پارمزان را اضافه کنید
سرخ کنید تا قوام زرده دلخواه به دست آید
بسیار ترد و خوشمزه است!
ممنون که تماشا کردید، نظر دادید و لایک کردید!
3-4 سیب زمینی
سیب زمینی ها را با سبزیجات خرد کنید
سیب زمینی ها را با آب سرد بشویید
120 گرم ژامبون
آب اضافی سیب زمینی ها را تخلیه کنید
4 عدد سفیده تخم مرغ
مقداری فلفل سیاه
2 قاشق غذاخوری آرد
دستهی جعفری
مقداری روغن گیاهی
از باقی مانده زرده تخم مرغ استفاده کنید
مقداری نمک
بپوشانید و سرخ کنید تا ترد شود
مقداری پارمزان برای طعم تند
در حالت دوم ابتدا لانه های سیب زمینی را از دو طرف سرخ کنید
زرده تخم مرغ و مقداری پارمزان را اضافه کنید
سرخ کنید تا قوام زرده دلخواه به دست آید
بسیار ترد و خوشمزه است!
ممنون که تماشا کردید، نظر دادید و لایک کردید!
دستور العمل آسان سیب زمینی خلالی و ژامپون و تخم مرغ
3-4 سیب زمینی
سیب زمینی ها را با سبزیجات خرد کنید
سیب زمینی ها را با آب سرد بشویید
120 گرم ژامبون
آب اضافی سیب زمینی ها را تخلیه کنید
4 عدد سفیده تخم مرغ
مقداری فلفل سیاه
2 قاشق غذاخوری آرد
دستهی جعفری
مقداری روغن گیاهی
از باقی مانده زرده تخم مرغ استفاده کنید
مقداری نمک
بپوشانید و سرخ کنید تا ترد شود
مقداری پارمزان برای طعم تند
در حالت دوم ابتدا لانه های سیب زمینی را از دو طرف سرخ کنید
زرده تخم مرغ و مقداری پارمزان را اضافه کنید
سرخ کنید تا قوام زرده دلخواه به دست آید
بسیار ترد و خوشمزه است!
ممنون که تماشا کردید، نظر دادید و لایک کردید!
0 Comentários
0 Compartilhamentos
289 Visualizações
3
0 Anterior