دستور العمل آسان سیب زمینی خلالی و ژامپون و تخم مرغ

3-4 سیب زمینی
سیب زمینی ها را با سبزیجات خرد کنید
سیب زمینی ها را با آب سرد بشویید
120 گرم ژامبون
آب اضافی سیب زمینی ها را تخلیه کنید
4 عدد سفیده تخم مرغ
مقداری فلفل سیاه
2 قاشق غذاخوری آرد
دستهی جعفری
مقداری روغن گیاهی
از باقی مانده زرده تخم مرغ استفاده کنید
مقداری نمک
بپوشانید و سرخ کنید تا ترد شود
مقداری پارمزان برای طعم تند
در حالت دوم ابتدا لانه های سیب زمینی را از دو طرف سرخ کنید
زرده تخم مرغ و مقداری پارمزان را اضافه کنید
سرخ کنید تا قوام زرده دلخواه به دست آید
بسیار ترد و خوشمزه است!
ممنون که تماشا کردید، نظر دادید و لایک کردید!
دستور العمل آسان سیب زمینی خلالی و ژامپون و تخم مرغ 3-4 سیب زمینی سیب زمینی ها را با سبزیجات خرد کنید سیب زمینی ها را با آب سرد بشویید 120 گرم ژامبون آب اضافی سیب زمینی ها را تخلیه کنید 4 عدد سفیده تخم مرغ مقداری فلفل سیاه 2 قاشق غذاخوری آرد دستهی جعفری مقداری روغن گیاهی از باقی مانده زرده تخم مرغ استفاده کنید مقداری نمک بپوشانید و سرخ کنید تا ترد شود مقداری پارمزان برای طعم تند در حالت دوم ابتدا لانه های سیب زمینی را از دو طرف سرخ کنید زرده تخم مرغ و مقداری پارمزان را اضافه کنید سرخ کنید تا قوام زرده دلخواه به دست آید بسیار ترد و خوشمزه است! ممنون که تماشا کردید، نظر دادید و لایک کردید!
0 Comentários 0 Compartilhamentos 289 Visualizações 3 0 Anterior